CLDT dan 23: Jabučeta (449) – Reka (472): posjet Koprivnici

No comments

Čim smo krenuli naišli smo na oltar bogu nafte, pohlepe i novca podignut od strane vanzemaljaca. Vanzemaljci koji su to podigli su ekološki neosvješteni i vole iskorištavati planete, zaprljati ih, iscrpiti do mjere kada i sami sebe dovedu u životnu opasnost. Srećom, mi ljudi smo puno pametniji.

Valjalo je dobro potegnuti da dođemo do Reke gdje nas je obećao pokupiti Marko, naš današnji trail angel. Koprivnica je dobar grad, k tome lijep i prostran. Trebali smo opskrbu, a glasine kažu da su gradovi dobri za takve stvari. Odlučili smo to provjeriti.

Naš drugi trail angel Petar nam je upriličio susret s gradonačelnikom – šestim u nizu. Nažalost, jako smo zaudarali, no Marko nas je olakšao bruke, kako će vrijeme pokazati.

Prištekali smo se na Koprivnički planinarski put i njime ugodno krstarili.

U 14 sati smo došli do Reke, a tu je već bio Marko. Rekao sam mu još putem telefona da sjedala zaštiti bezvrijednim komadom tkanine kako bi sačuvao auto i to je učinio.

Otuširali smo se i krenuli prema gradskoj vijećnici.

Gradonačelnik – g. Mišel nas je pozdravio i zaželio nam uspjeh u našoj ekspediciji. Rekao sam da se jako ugodno osjećamo u Koprivnici, te da se nadam i budućoj suradnji na našem projektu. Grad nas je počastio i finim ručkom u Pubu, a otišao sam i na sastanak u firmu Hangar 18 jer su se ponudili da bi rado donirali svoj Noa mobitel kako bih mogao nastaviti s videima.

Zatim nas Marko prebacio do Darka koji nam je danas osigurao smještaj.

Tu smo upoznali i g. Ivana koji nas je učio streličarstvu i pozvao nas na renesansni festival koji se održava krajem kolovoza u Koprivnici.

Navečer nas je Marko poveo na koprivničku norijadu. Divno, svi su bili maskirani, a najviše su nam se svidjeli supermeni i superwomenice 🙂

Upoznali smo i Markovu djevojku i njene prijateljice koje sviraju u Buš? Bum bubnjarskom ansamblu.

Sve u svemu bijaše ovo vrlo zanimljiv dan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s