CLDT dani 18, 19, 20: Mali Miletinac (372) – Deveti ribnjak (392): Zero dani i povratak

One comment

Obavijest/zamolba – S obzirom da mi je mobitel otkazao poslušnost i više nisam u prilici raditi videe apeliram na tvrtke ili pojedince koji bi mi rado ustupili kvalitetni mobilni uređaj na posudbu dok ne završim trail kako bih mogao snimati i objavljivati videe. Hvala od srca.

Dva sam dana proveo u Zagrebu obavljajući administrativne poslove. Igrao sam se s Ruđerom, a onda sam u subotu ujutro prebačen do Virovitice gdje je bio meeting point u 8 sati.

Mario nas je prebacio do prvog ribnjaka gdje su nas dočekali dogradonačelnica Virovitice, novinarke, te članovi HPD Papuk.

Nakon kratkog razgovora i malih poklona koje smo dobili od grada Virovitice uputili smo se prema Malom Miletincu.

Moje su nove Terrex tenisice oslijepljivale hodače svojom bjelinom, ali ne zadugo. Uskoro sam zagazio u blato do gležnja. Bijelo postade smeđe 🙂

Prošli smo selo Dijakovce, a uz nas je smjelo kročio i Tomislav Kolec, Virovitičanin, član HPD Papuk koji je odlučio s nama prehodati 20. dan traila.

Dva dana odmora su se osjetila. Hodali smo prilično lako.

Green tunnel – zelenilo nas je okruživalo posvema, a ptičice su pjevale bez prestanka.

Dio puta je dosta zarastao. Jedno 800 m, no Tomislav je obećao da će s ekipom iz društva to očistiti. Takve inicijative su hvale vrijedne i vrlo poželjne. CLDT će biti kvalitetan koliko i ljudi koji mu posvete svoje vrijeme. Za sada su rezultati obećavajući 🙂

Oko 14 sati dočekao nas je drugi Tomislav – Kovač. On me pratio od samog početka na pct-u i znao je sve o trail magicu. Odlučio nas je vanserijski počastiti. Njegova je cura napravila najfinije muffine – od jagode i bijele čokolade, a Tomislav se pobrinuo za pivo.

Svi zajedno smo nastavili do devetog ribnjaka. Tamo nas je dočekao g. Vlado i prebacio nas do Virovitice gdje nas je Tomislav Kolec odlučio počastiti pizzom.

Nije bilo mjesta za sve pa je Marina završila u gepeku.

Naišli smo i na vagu…… fotografija govori sama za sebe.

Nadam se da je loše kalibrirana.

Tomislav Kovač nas vratio nakon pizze na ribnjak gdje je došao i Željko. Malo smo zaružili, moram priznati, tako da smo išli spavati tek nakon ponoći.

A tko je Mario Tomšić koji nas je primio u Virovitici? Sjećate li se letećeg vatrogasca? Evo i YouTube linka da vidite tko nas je ugostio 🙂

Advertisements

1 comments on “CLDT dani 18, 19, 20: Mali Miletinac (372) – Deveti ribnjak (392): Zero dani i povratak”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s