CLDT kick off party (predpolazna zabava)

One comment

Dragi svi,

kao što znate, 30. travnja Branko, Matt i ja startamo veliki projekt za hrvatski outdoor i hrvatskog čovjeka – hodnju na 2280 km dugom Croatian Long Distance Trailu. Pred nama su veliki napori, ali ponajviše oni intelektualne prirode jer ćemo putem morati skupljati razne informacije, morati ćemo paziti na točke opskrbe (osobito vodom), te dosta kalkulirati da ne odlutamo na određenim mjestima s trase.

Kao što tradicija nalaže (ne samo kod nas), prije velikih stvari valja proslaviti početak tog nečeg velikoga. Mi to zovemo oproštaljka, neki drugi pak nekako drugačije, a ameri kick off. S obzirom da ne volim opraštanja izostavio sam taj, za pred vojsku rezervirani, termin.

Dakle, pozivam vas sve na predpolaznu zabavu – kick off – u subotu 28. travnja, u klubu Spunk s početkom u 19 sati. Na toj zabavi moći ćete se upoznati s idejom CLDT-a, ali i s nama hodačima – uključujući Matta i Branka. Nakon kratkog predstavljanja CLDT-a pogledati ćemo i dokumentarac iznenađenja, a poslije toga možete osvojiti i jednu od nagrada u nagradnoj igri. Biti će tamo i jedna kutija u koju ćemo primati donacije za našu Udrugu, kako bismo lakše funkcionirali kao pravnu subjekt.

Vidimo se!

Advertisements

1 comments on “CLDT kick off party (predpolazna zabava)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s