PCT – talk and beer, neformalno druženje

2 comments

U subotu, 03.12.2016. u planinarskom domu Lipa na istočnom dijelu južnih obronaka Medvednice s početkom u 10 sati, pa sve do kasnih popodnevnih sati održat će se neformalno druženje pod nazivom PCT -talk & beer. Lokaciju sam odabrao zbog same prirode druženja, naime govoriti ćemo o PCT-u i ljepotama prirode i smatram da je najzgodnije takvo druženje održati na obližnjoj planini. K tome, smatram da je dobro poduprijeti planinarsko ugostiteljstvo koje je na izdisaju.

panorama_medvednice_sa_nazi

Do Lipe se dolazi planinarskom stazom 31 koja kreće u Planini Donjoj i potrebno je nekih 30-40 minuta pješice. Do Planine Donje može se doći ZET-ovim autobusom 262 s terminala u Dubcu. Dolazite li autom lako se parkirati kod crkve ili na samom prilazu u šumu gdje se nalazi makadamski parking.

Crvena staza vodi od Planine Donje do Lipe.
Crvena staza vodi od Planine Donje do Lipe.

U planinarskom domu Lipa moguće je kupiti pivo, sokove, grah s kobasicom, sarmu, pitu ili palačinke. Cijene su i više nego prihvatljive.

Svi koji bi voljeli doći, a nisu na Facebooku potvrdili svoj dolazak, svakako neka se jave na moj mail horvatinjos@gmail.com kako bih znao točan broj ljudi koji će doći i na vrijeme pripremio gazdu Dražena da pripremi dovoljne količine hrane i pića.

Hvala i vidimo se!

PS. Ponesite naglavne lampe 🙂

Advertisements

2 comments on “PCT – talk and beer, neformalno druženje”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s