127. dan: Milja 1873 – Milja 1902: Shelter Cove Resort

No comments

Probudio sam se u 5:15 i polako se spremio. Predamnom je bila opcija: PCT ruta ili Oregon Skyline ruta. Odlučio sam se za Skyline jer ima više vode i neznatno je kraća, a Home Stretch je odlučila da će nastaviti PCT-om. Pozdravili smo se i uskoro sam hitao prema Shelter Cove-u.

Čarobne, šumske zore...
Čarobne, šumske zore…

Uskoro je došlo skretanje za Skyline i krenulo je spuštanje. Bijaše to lijepa hodnja, ali nekako sam dobio nove žuljeve na obje noge. Boli, ali idem, gazim. Kasnije sam shvatio odakle žuljevi – dan ranije sam prejako stisnuo tenisice i koža stopala se neprirodno savijala.

Jezero na kojem asm se želio okupati, ali je bilo toliko blatnjavo da sam u doticaju s vodom zaglibio u blato do koljena.
Jezero na kojem sam se želio okupati, ali je bilo toliko blatnjavo da sam u doticaju s vodom zaglibio u blato do koljena.

DCIM104GOPROGOPR2270.

Tipična pauza za ručak.
Tipična pauza za ručak.

DCIM104GOPROGOPR2274.DCIM104GOPROGOPR2276.DCIM104GOPROGOPR2285.

Shelter Cove Resort
Shelter Cove Resort

DCIM104GOPROGOPR2293.Nakon mnoštva jezera, oko 15:30 sam završio rutu od 22 milje i dokopao se resorta. Prekrasan je. Jedan od ljepših. Odmah sam popio pokoji sok i malo se odmorio, potom sam oprao rublje, istširao se i nešto pojeo. Uzeh i svoju kutiju iz trgovine. U prostoru za hikere sam zatekao podosta hikera: Fly By, Chilli Cheese Dog, Issy, Sprout, Sheperd, Real Irishman, Engeneere, a Taz je došao malo nakon mene. Kada se spustio sumrak pale su i neke pive. Real Irishman i ja smo naposlijetku krenuli spavati. Na putu do kamp spota neki su nas ribiči pozvali na pivo uz njihovu logorsku vatru. Pričali su nam ribičke, a mi njima hikerske priče. Potom smo se uputili na spavanje.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s