121. dan: Keno road (1750) – Milja 1757: Povratak s PCT daysa

No comments

Probudio sam se u 7. Odmah sam počeo buditi Jeffa i Rustya. Valjalo je doći natrag do traila. Spremili smo se i oko pola 9 stopirasmo za Portland.

DCIM104GOPROGOPR2135.Posrećilo nam se i ubrzo nam je stao mladi hiker koji se vraćao s PCT daysa kući. Bio je oduševljen činjenicom da prevozi thru hikere. I on planira jednog dana prehodati PCT. Vozili smo se nekih 30 minuta kada je Rusty shvatio da je ostavio mobitel na punjenju u Cascade Locksu. Srećom, mladi je hiker bio voljan vratiti se. Da smo kojim slučajem sjeli u auto nekom drugom, manje ekstatičnom vozaču, samo bi nas pustio van da stopiramo natrag za Cascade Locks.

Došavši u Portland odmah smo rentali automobil i krenuli prema jugu.

Thru hikeri i mladi hiker, budući thru hiker :)
Thru hikeri i mladi hiker, budući thru hiker 🙂
DCIM104GOPROGOPR2137.
Rentali smo Chevrolet Malibu

Jeff je još ranije sam pristao na ideju da on vrati auto u Medford nakon što mene i Rustya prebaci do Keno roada. Nakon 4-5 sati vožnje došli smo na odredište i pozdravili se s Jeffom. ponovno ćemo se vidjeti u Mazama Village-u, pokraj Crater Lake-a, gdje će nas čekati. Potom je otišao u Ashland gdje se našao s Mattom koji je taman došao u grad.

U 16 smo bili na trailu
U 16 smo bili na trailu

Rusty i ja smo teškom mukom nastavili hodnju. Svaki put po povratku na trail je teško, no ovaj puta je bilo još teže jer nismo uredno spavali zadnje dvije noći, a i krenuli smo tek u 16 hodati. Tada se tijelo već počelo gasiti, a mi smo tek kretali.

DCIM104GOPROGOPR2139.DCIM104GOPROGOPR2140.Hodali smo samo 7 milja kada samo odlučili kampirati. Cowboy camping je postajao sve teži, naime noćne temperature su postajale sve žešće.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s