114. dan: Buckhorn spring (1632) – Milja 1668: Seiad Valley

No comments

Ustao sam u 5:20 i do 6 sam se spremio i krenuo. Otpočetka nizbrdica, a uskoro i spaljena šuma. Od lijepoga sve je postalo ružno.

DCIM104GOPROGOPR2064.DCIM104GOPROGOPR2065.

Ova me je vododerina ostavila užasnutim. Samo prije koji tjedan ovdje je bjesnila bujica koja je nosila drveće, a dosezala je visoko do mjesta gdje su drveća pošpricana muljem.
Ova me je vododerina ostavila užasnutim. Samo prije koji tjedan ovdje je bjesnila bujica koja je nosila drveće, a dosezala je visoko do mjesta gdje su drveća pošpricana muljem.

DCIM104GOPROGOPR2067.

Došao sam i do rijeke. Dočekao me spaljen most pa sam prelazio preko trupaca. Nakon kojih 12 milja doručak, a potom još spaljene šume. Požar je ovdje harao 2014. Kada sam došao do zatvorenog kampirališta trail je počeo pratiti makadamsku cestu, a kroz koju milju i asfaltnu. Sveukupno nekih 6 milja po cesti. to mi se nije svidjelo. Ja sam šumski čovjek…..

DCIM104GOPROGOPR2069.

U 15 h sam bio u Seiad Valleyu. Tu sam zatekao Adama, Dirtyrainbiase, jedan par, a kasnije su došli i washington Guysi, Jeff i Mozart. Podigao sam kutiju s hranom i popio pivo. Stigle su i neke loše vijesti od doma što me dodatno izbacilo iz takta.

S obzirom da je uspon is Seiad Valleya opožaren i izložen suncu, praktički bez vode quad vozači iz Seiad Valleya su prevozili hikere na vrh da se na pate na vrućini kroz gadne šume. Prvotna namjera mi je bila othodati to, naravno, ali loše vijesti, praksa drugih hikera i pivo su me razoružali i priključio sam se većini. Sjeo sam u SUV i odvezao se gore. Čim je SUV krenuo požalio sam, ali više nije bilo povratka. Došavši gore tu smo i kampirali.

Tobias - Spoontrain
Tobias – Spoontrain
Dirty B
Dirty B

DCIM104GOPROGOPR2072.

Dirty B i Tobias - Dirtybias. Jako dobri dečki, zafrkanti i super hikeri. Uvijek bi se dobro našalili kada bi ih Jeff i ja ujutro zatekli na buđenju.
Dirty B i Tobias – Dirtybias. Jako dobri dečki, zafrkanti i super hikeri. Uvijek bi se dobro našalili kada bi ih Jeff i ja ujutro zatekli na buđenju.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s