104. dan: Milja 1404 – Milja 1422: Burney Falls

No comments

Probudio sam se u 7:05 i već u 7:40 bijah na trailu. Valjalo je proći 12,5 milja do Burneya. Oko 9:30 sam naletio na trail magic. Jučer sam toliko želio hladno piće i nije ga bilo….no eto ga danas 🙂

Tu sam zatekao Mountain Goata, Taza i Woodsmokea. Popio sam soka, pojeo pereca, potpisao se i otišao dalje. 

Slušao sam glazbu i ulovio dobar ritam, a onda šok. Uz grmlje je bila zmija, čegrtuša. Uvijala se, no nisam je čuo zbog slušalica. Odskočio sam od nje u suprotnom smjeru. Srce u petama. Dok sam se okrenuo i vratio da je ponovno vidim bila je na odlasku. Nastavio sam opreznije. Nisam očekivao čegrtuše ovoliko daleko na sjeveru. 

Nešto prije 12 sam došao u Burney Falls. Mali resort s prekrasnim vodopadom. U trgovini sam kupio malo slatkiša i sladoled. Sve je jako skupo. Potom sam otišao do visitors centra i malo surfao. Uskoro su došli i Jeff i Matt. Ručali smo i čekali da splasne vrućina. Krenuli smo dalje u 16:45.

Do kampa smo još morali podosta hodati. Jeff i ja smo zastali na potoku i čekali Matta sat vremena. Nakon toga više nismo imali vremena naoredovati pa smo zakampirali odmah nakon potoka. Nisam zadovoljan kako napredujemo. Morat ću se odvojiti…..ovo je moja jedina šansa i moram je iskoristiti. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s