103. dan: Milja 1382 – Milja 1404: Ponovno pustinja

No comments

Opet smo se kasnije probudili. Čini se da umor polako preuzima inicijativu. Krenuo sam u 7:40. Noć je bila friška, a samim time i jutro. To mi je odgovaralo. Voda u bocama se fino rashladila. Ubrzo sam ulovio dobar ritam hodanja, a već u 9:30 sam ulovio Jeffa i Matta. Uskoro smo stali na doručak. Tu smo zatekli Woodsmokea iz Walesa.

U nastavku je postajalo sve toplije, a u 12 smo došli do famoznog Cache 22. Usred suhe dionice trail angeli ovo mjesto opskrbljuju s obiljem vode. Zaista prekrasno. Naravno, ti ljudi nemaju nikakvu materijalnu korist. U ovakvim trenucima mi postaju jasnije dvije stvari: ljudska dobrota seže onkraj materijalne koristi i voda je život.

Uzeli smo bode za dugi put pred namabi krenuli. Vrućina je postajala sve jača, a hodanje je postajalo sve napornije. U 14 sam se zaustavio u hladovini časteći se slatkišima. Uskoro sam došao i do mile markera 1400.

Više se nisam zaustavljao i u 18 h sam došao do dugo očekivanog potoka. Tu je bio Stryder. Osvježio sam se, oprao, napio vode i najeo. Život je odmah postao bolji. Uskoro je došao i Bud, zatim Woodsmoke pa Jeff. Matt je došao tek nakon dva sata. Čini se da sve teže prati naš ritam……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s