88. dan: Milja 1122 – Milja 1141: Lijeni dan

No comments

Matt i Jeff su se probudili ranije i najavili mi svoj odlazak. Spavao sam dobro. U 6:40 sam ih već lovio. Hodanje je teklo uobičajeno: hodanje + stanka za vodu, doručak ili odmor. Oko 11:40 smo došli do prijevoja na kojem smo ulovili nešto signala za mobitele pa smo se javili doma. 

Savršen kamen za odmaranje. Visina izvrsna, a podest za ruksak još izvrsniji. Pronalaženje ovakvih kamenja smo doveli do savršenstva.
Divovsko drveće me ne prestaje oduševljavati. Naprosto im se divim kada god vidim koje. Stanem, podignem pogled i porazgovaram s drvetom, potapšam ga…

Nastavili smo uz lijepe vidike. Bio je pravi užitak hodati. Oko 18:30 smo došli do kampa s vodom. Na ovo se mjestu održala Olimpijada…ako se ne varam 1974. U pitanju je zimski resort.

Pala je i vatra, zatim večera, a došli su i Fuck it, Up i Dirtybias….
Zanimljiv je bio susret s Fuck it-om. Zadnji put sam ga vidio u San Diegu u kući Scouta i Frode. Francuz….bijaše toliko nadobudan i iritantan. Posebno sam ga zapamtio jer je njegov modus thru hikea bio štreberski i potpuno drugačiji od mog. Sada, taj je hiker hodao poderan, raščupan i potpuno improvizacijski nastrojen. Drugim riječima, taj je tip bio potpuno izmjenjen. Po mom sudu na bolje. Gotovo da ga nisam prepoznao. Milina 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s