51.-58. dan: U iščekivanju filmske ekipe

2 comments

Iako sam bio spor i trudio se doći što kasnije u Kennedy Meadows nije mi uspjelo doći točno kada i filmska ekipa. Stigao sam 11.6., a oni su rekli doći 18.6. Do tada sam naprosto čekao. Dani u Kennedy Meadows su bili monotoni. Nema interneta, trgovina je skupa, sanitarni čvor užasan. Jedino je dobro što ima puno hikera pa se vrijeme može lakše ubiti.

image

image

Između ostalog podigao sam si i kutiju što su mi moji poslali iz Hrvatske. Mmmm, bilo je dobro. Osobito pršut i sir 🙂 Hvala vam!

image

Kod trgovine sam zatekao i Shadowa, starog pct znanca. Narasli su mu rogovi u međuvremenu.

image

Dani su zaista sporo prolazili i nema se şto posebno pisati, a onda17.6. je jedan korejski CDT thru hiker odlučio napraviti trail magic zabavu za sve korejske pct hikere pa ih je autom pokupio i odvezao u Lake Isabellu. Srećom, našlo se mjesta i za mene, a kako je bilo najbolje pokazuju fotografije.

image

image

image

image

Ujutro 18.6. sam se rano probudio. Danas dolazi filmska ekipa. Plan je da se istu večer vratimo u Mojave pustinju oko kilometra 1000 i malo me snime.

image

image

image

Svanulo je i novo jutro. Nastavili smo kroz pustinju već od 5 ujutro. Trebalo je izbjeći vrućine i uloviti spektakl praskozorja.

image

image

image

image

image

image

Oko 14 smo snimili što smo morali i zaputili smo se u Kennedy Meadows obaviti snimanje hikera. Potom povratak u pustinju. Ovaj puta u grad Mojave gdje smo prespavali i dogovorili se za sutrašnji odlazak u Sierre. Sutra napokon krećemo. Hodao sam gotovo 50 dana da bih vidio Sierre. Spreman sam….nadam se da je i noga spremna 🙂

Advertisements

2 comments on “51.-58. dan: U iščekivanju filmske ekipe”

 1. Pozdrav Nikola,

  evo pratim tvoj blog kad pronađem vremena i svaki put me razveseli. Jedva čekam da dođeš u Sierre. Kako se iz hobija bavim fotografijom najzanimljivije su mi fotke a tvoje su sjajne. Ipak bi ti dao jedan savjet. Landscape fotografi se uglavnom slažu da se dobre fotke rade 20min prije i 40min nakon izlaska sunca jer je tada svjetlo najzanimljivije. To se jasno vidi i na tvojim fotkama, one koje si snimio u jutro su ultra. Molim te da u Sierrama okineš barem po jednu jutarnju bez obzira na motiv. Vidim da Josyn nosi SLR fotić. Svaka joj čast. Što se preskakanja dionice tiče potpuno te podržavam, ishodati cijeli PCT je ionako teško zbog zatvorenih dionica a mislim da je to pitanje ega. Ti si napravio dobru kalkulaciju s obzirom na vodu i ozljedu. Mislim da nema potrebe vračati se i prehodati preskočene dionice. Super ti ide i samo tako nastavi, nadam se da ce ti se noga uskoro oporaviti.

  Pozitivno ti zavidim na avanturi.

  Sretno!

  Like

  1. Hvala na podrsci, i hvala na savjetima. Svakako cu poslusati sto govoris. Dlsr fotica ima puno. Ponekad mi je zao sto ga nemam, no kada vidim koliko brige treba i koliko zapravo rijedje ga koriste nego ja odmah se predomislim. Gopro je svakako dobra stvarcica….

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s