33. dan: Hiker Haven (454): Zero dan 5

No comments

Prošao je još jedan uobičajen dan u Hiker Heaven-u. Većinu dana sam komunicirao s mojim osiguravateljem u vezi posjete doktoru. Moram ići točno onom doktoru kojeg mi oni srede.

Ostatak dana sam proveo u svom šatoru ili oko njega, odmarao sam, a moj pogled iz šatora je izgledao baš kao na ovoj fotografiji.

20160525_151048.jpgNije baš uzbudljivo ovdje boraviti, kao što i sami možete vidjeti i osjetiti kroz moj blog. Iz divljine, oluja, snijega, vrućine, žuljeva, boli i ljepota u predvidivu svakodnevicu s naglaskom na ispraćaj hikera. Dođu, odmore, operu se, najedu, prespavaju i odlaze dalje… a ja ostajem.

Poslijepodne je Hiker Heaven posjetilo dvoje dragih ljudi.

20160525_183010.jpgSjećate li ih se? To su Frodo i Scout iz San Diega gdje sam odsjeo prvih dana mog boravka u SAD-u i prije samog početka pješačenja. Zaista, njih dvoje su institucija za sebe. S obzirom da su večer prije mog odlaska od njih izbivali od svoje kuće nisam se stigao s njima fotografirati pa sam danas ispravio tu pogrešku 🙂

20160525_185448.jpgVečer je prošla uobičajeno, iako je došao rekordan broj hikera bilo je iznenađujuce mirno. Već oko 21 h sam se povukao u svoj šator i ubrzo usnuo. Oko ponoći me probudilo svjetlucanje notifikacije s mobitela. Osiguravatelj mi je napisao adresu ordinacije. Očekuju me sutra. Izvrsno, sutra, dakle, idem doktoru da vidimo o čemu se radi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s