Stigla mi je dozvola za thru hike…:)

2 comments

“Dear Nikola Horvat,

Congratulations! A long trip on the Pacific Crest National Scenic Trail is a huge endeavor. Enclosed is your long-distance permit. You are one step closer to your journey and are now part of the PCT legacy. We hope that your time in the backcountry is everything you hope it will be and more.”

Dragi Nikola Horvat,

Čestitamo! Dugačko putovanje na Pacific Crest Trailu je ogroman napor. U prilogu se nalazi Vaša dugostazna dozvola. Jedan ste korak bliže Vašem putovanju i sada ste dio PCT nasljeđa. Nadamo se da će Vam vrijeme provedeno u divljini biti baš onakvo kakvom ste se nadali, i više od toga.

Tako glasi početak maila koji sam danas primio, a u kojem je u pdf formatu ležala dozvola za thru hike. Netko će reći običan komad papira, ali ova dozvola je sve samo ne obična. Nakon toliko uspona i padova u pripremanju za put, nakon toliko strepnji vezano uz dobivanje vize, nakon strepnji uz dopisivanje s timom iz Koreje, nakon bezbroj poljubljenih vrata u potrazi za sponzorima i svih ostalih prepreka na koje sam naišao, a od kojih su se mnoge razriješile i još mnoge ostale; ova je dozvola došla kao prijelomnica – trenutak kada i PCT zajednica računa na mene i očekuje me. Kao što kažu – postao sam dio PCT nasljeđa.

PCT_long_distance_permit_56afab49a2c82-page-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na kraju maila Jack Haskel piše: “I’d like to wish you a wonderful time on the trail! Travelling the Pacific Crest Trail is truly one of the best experiences on earth. Have a remarkable season on the crest. (…) The Pacific Crest Trail exists because people like you have translated their passion into action.”

Želim ti da se prekrasno provedeš na putu. Putovanje Pacific Crest Trailom je uistinu jedno od najboljih iskustava na Zemlji. Provedi izuzetnu sezonu na hrptu. (…) Pacific Crest Trail postoji zbog ljudi poput tebe koji su prerekli svoju strast u akciju.

….još samo 61 dan do letenja u SAD…

Advertisements

2 comments on “Stigla mi je dozvola za thru hike…:)”

  1. To su pravi podvigi, oduševljen sam, čestitam i želim vam da usttrajete na svojoj puti. Lijep pozdrav Antun Mlinarewvić iz Ptuja.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s