Trodnevni izlet na Sjeverni Velebit. Dan drugi.

No comments

naslovna

Drugi dan smo odlučili skočiti do Vukušić snježnice osvježiti se na snijegu, a potom Premužićevom do Crikvene, do Rossijeve kolibe na ručak i natrag.

drugi dan karta

 

Nakon zabavne noći sa strancima nastavili smo putovanje sami.

19 20

Pušački otpad se može naći i duboko na samoj Premužićevoj stazi. Osim što je sramota, to ukazuje i na mentalno stanje pušača, jer realno rijetko susrećem pušače sa sviješću da su opušci SMEĆE, odnosno da zagađuju, a osim toga imaju snažan estetski antiklimaktički utjecaj, govori mnogo o nama samima, a ponajviše – riskira se POŽAR!

22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Rossijevu kolibu smo našli u totalnom neredu. Imali smo dojam da su u njoj prenoćili veprovi. Osjećaj gnušanja je bio velik. No, nakon što smo počistili koliko se počistiti dalo morali smo nešto pojesti. S obzirom da je to bio jednodnevni izlet od našeg auta mogli smo ponesti po jednu konzervu ne mareći za težinu iste. U Sparu smo kupili grah prebranac za 9.99kn. Najpovoljnije na tržištu, a sadržaj konzerve je odličan. U odnosu na Podravku i Gavrilović čisti winner! Prepržili smo špek, ubacili grah, začinili s domaćim čili papričicama i moram priznati da je bilo jako ukusno.

34drugi danDruga noć je bila manje atraktivna uz manje druženja, ali i veći umor, no sljedeće jutro je donijelo nova poznanstva 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s